Téměř každý z nás se alespoň jednou v životě pokoušel držet dietu a většinou s ne příliš velkým úspěchem. Buď vůbec nefungovala, nebo jen krátkodobě a shozená kila se zase vrátila jako bumerang a ještě trochu navíc. Pokud chcete zhubnout opravdu a natrvalo musíte se především zamyslet nad složením své stravy. Pokud budete jíst zdravé a dietní potraviny a přidáte ještě navíc nějaký ten pohyb, zbavíte se konečně přebytečných kil a hlavně natrvalo. A právě pro vás je připravena Perfect Pasta.

Přírodní a pro každého

Perfect Pasta je přírodní zeleninová alternativa klasických těstovin. Vyrábí se z kořene houby konjak, která je upravena tak, aby vypadala, jako klasické špagety. Její velkou výhodou je to, že neobsahuje cukr, tuk, lepek, ale naopak je v ní spoustu vlákniny. Tyto dietní těstoviny udělají ve vašem jídelníčku radikální změnu.

Jak již bylo zmíněno, vyrábí se Perfect Pasta z Konjacu, což je kořen houby, která roste v jihovýchodní Asii. Obsahuje různé antioxidanty, které omlazují organismus a pomáhají ke štíhlé linii.

A kdo může tuto převratnou potravinu jíst? Vlastně všichni. Každý kdo se zajímá o zdravý životní styl a chce mít krásnou a štíhlou postavu. Je vhodná pro diabetiky, vegetariány či pro celiaky a klidně i pro sportovce s dietním režimem. A bonus navíc. Perfect Pasta je vhodná i pro osoby s vysokým cholesterolem.

Nemusíte se bát ani žádné složité přípravy. Jednoduše propláchnete Perfect Pasta horkou vodou a už byste mohli konzumovat. Takto připravená je však naprosto bez chuti, není ani slaná. Teď už záleží na vaší fantazii a na tom, co máte rádi. Použijte oblíbené koření, bylinky nebo dejte Perfect Pastu do polévek nebo omáček.

Bezpečná potravina

Tato potravina prošla řadou kontrol, než se dostala vůbec k dispozici konzumentům a pravidelně je kontrolována u renomované České laboratoře ALS. Výsledky testu si můžete dokonce i ověřit na internetu. Navíc jsou zeleninové těstoviny vyráběné podle nejvyšších standardů týkajících se kvality v EU (Certifikát HACCP, ORGANIC CERTIFICATE, KOSHER CERTIFIKATE).

Jde o potravinu 21.století, která si získává oblibu a zájem u nutričních poradců, ale i odborných asociací (STOB, Klub celiakie Brno, Asociace výživových poradců, apod.). Tak neváhejte a vyzkoušejte jí i vy.