Dostali jste se do finančních problémů a potřebujete získat dostatek financí na chod domácnosti nebo opravu spotřebičů? Život je hbitý a nikdy nevíme, co se nám může přihodit. Z času na čas nás ví nepříjemně překvapit a připravit těžké chvíle nejen pro nás samotné, ale i pro naše blízké. Určitě se mnozí z vás budou ptát, jak vyřešit finanční krizi v co nejkratším čase?

Přinášíme vám jednoduché řešení v podobě rychlé půjčky od Viasms.cz

Jedná se o nebankovní produkt zaměřený na krátkodobé půjčky od 1 000 KČ do 12 000 KČ. Společnost poskytuje půjčku občanům ve věku od 18 do 55 let a půjčka slouží k překonání krátkodobých finančních potíží. Viasms patří mezi transparentní a ověřené firmy na trhu s půjčkami. Snaží se vycházet vstříc lidem, kteří nejsou schopni splácet své závazky včas.

Jak získat půjčku od Viasms.cz?

Hlavní výhodou je získání půjčky online přímo přes internet. Už tedy více nemusíte ztrácet čas vybavovačky v bankách a vše můžete vyřešit z pohodlí domova. Peníze můžete mít na účtu již za 15 minut bez toho, abyste něco podepisovali a ztráceli čas dlouhým vyčkáváním ke schválení. Stačí navštívit stránku Viasms.cz a na kalkulačce si navolíte požadovanou částku spolu s délkou půjčky a potvrdit zájem o půjčku kliknutím na tlačítko s textem „půjčit ihned!“. Následně bude půjčka zpracována a peníze odeslány na váš účet. Vše proběhne velmi rychle a vy tak budete moci vyřešit své finanční problémy. Rychlost získání půjčky, připsání peněz na váš účet závisí od banky, ve které máte vedený účet.

Výbornou zprávou pro zájemce je fakt, že první půjčka 1000 KČ je zdarma. Bližší informace o půjčce a možnost získat sms půjčku ihned najdete na webu Viasms.cz.

Jaké jsou důsledky opožděného splácení?

V případě, že půjčku nesplatíte ve stanoveném termínu váš účet na Viasms.cz bude zablokován a vy už tak nebudete moci využívat služby společnosti Viasms.cz. Zároveň vám hrozí vymáháním pohledávky inkasní agenturou, zaplacení pokuty a navyšování smluvního úroku o 0,25% za každý den po termínu splatnosti. Přesnější informace a konkrétní údaje naleznete zde.