Udělat dětem opravdovou obrovskou radost dárky na Vánoce je splněným vánočním přáním snad všech rodičů. Pokud chcete letos potěšit vaše potomky, věnujte jim některý z dárků, které vám jdeme nabídnout, jako skvělé tipy, s nimiž určitě uspějete. Jsou určeny pro děti ve věku od asi 4 let.

Dárky na Vánoce pro holčičky

Holčičkám od mala až do cca 8 let, ale některým i déle, dělá společnost a radost domeček pro panenky. Pokud má navíc skvělé vybavení v dostatečném množství, obyvatele, kteří si mohou převlékat oblečení, mají zajímavý nábytek, u domu jim stojí i větší auto pro přepravu, kočárek nebo třeba pejsek a další zvířátka, která žijí na dvorku, bude se s touto tradiční hračkou jistě ráda hrát i vaše dcerka.

Holčičky potěší i panenka s kočárkem, díky němuž bude mít doma i venku o zábavu postaráno. Pokud máte domek se zahradou, kočárek si holčička užije i tady.

Určitě vaši ratolest nadchnete i tím, když jí koupíte oblíbenou postavičku z pohádky nebo televizního seriálu. U malých holčiček vyhrává prasátko Pepa, u větších třeba princezny Elza a Anna. U holčiček jsou populární i převleky, např. kostým princezny, postavičky z pohádky, oblíbeného zvířátka…

Dárky pro kluky nejen k Vánocům

Oblíbené u kluků jsou autodráhy. Koupit je s klidným svědomím můžete hochům od věku cca 5 let. Ti už jsou dostatečně zruční na jejich ovládání i rozumní na to, aby autíčka netlačila manuálně nebo je nerozhazovala kolem a nepoškodila. Moderní autodráhy mohou mít mnoho podob, dokonce i velmi zajímavé příslušenství, které se bude líbit i tatínkům.

Kluky zajisté potěší i létající drony, obojživelná auta, kdejaké slizy, stavebnice, elektro stavebnice nebo magnetické stavebnice. Oblíbené jsou i odrážedla, koloběžky, kola, šlapací traktory, elektrická autíčka, nebo třeba povlečení s auty, koberec s cestami, blikající boty, sekačky, vrtačky, jež působí jako skutečné a mnohé jiné šikovné hračky.